De EU wordt ng beter voor u...03-11-2014      3 reactie(s)      Lees verder...       

Schengen: de grote waanzin

Een toevallige politiecontrole van een bus uit Amsterdam leidde in Marseille tot de aanhouding van de verdachte van de laffe aanslag in het Joods Museum in Brussel. Bussen uit Amsterdam worden in de Zuid-Franse stad altijd gecontroleerd omdat de Fransen vermoeden dat de passagiers niet alleen Hollandse kaas in Amsterdam hebben gekocht, maar ook drugs. Mehdi Nemmouche, jihadist in Syri maar woonachtig in Frankrijk, was een vette vangst, maar ook een toevalstreffer. Nemmouche was in Brussel op de bus gestapt en zou vermoedelijk niet zijn ontdekt als hij geen Amsterdamse, maar andere bus had genomen of de trein had gepakt.

16-07-2014      9 reactie(s)      Lees verder...       

EU: Vlug of langzaam koken?

Ooit wel eens van het Kokende Kikker-syndroom gehoord? Dat is een wijdverbreide anekdote over een kikker (het volk, u dus) die langzaam gekookt wordt. Het uitgangspunt is, dat een kikker, die in kokend water wordt gegooid er meteen weer uitspringt. Maar als hij in koud water wordt gelegd dat hl langzaam wordt opgewarmd tot het kookpunt, hij het gevaar niet ziet en uiteindelijk alsnog doodgekookt wordt. En dit is precies hoe de EU zich heeft ontwikkeld. Ze begon in 1950 en werd langzaam maar zeker een megalomane, machtsgeile grote bankenunie en een diktatuur in 2014. A.s. donderdag, 22 mei, mag u weer stemmen voor een z.g. "democratisch gekozen" Parlement dat totaal geen enkele macht heeft en waar zo'n 750 duistere figuren maandelijks een riante hap nemen uit w beurs. U kunt dus kiezen om direkt uit die ketel met water te springen of langzaam maar zeker "europees" gekookt te worden.
In de "Lees verder" plaatsten wij een aardige documentaire gemaakt door Peter Vlemmix. Hij betaalde bijna 20.000,- uit eigen zak voor het maken er van en werkte er 2.5 jaar aan. De moeite van het bekijken meer dan waard dus. Of niet natuurlijk als u (en uw nakomelingen) graag onder een soort Noord-Koreaanse diktatuur willen leven die onze gevestigde oude partijen zo fanatiek ondersteunen onder het mom van "de EU is goed voor ons land".

18-05-2014      3 reactie(s)      Lees verder...       

Worst....16-05-2014      5 reactie(s)      Lees verder...       

Zelfbeschikking24-02-2014      6 reactie(s)      Lees verder...       

Inkomstenbelasting? Zo kan het ook.

Iedereen weet het maar niemand protesteert er tegen: de torenhoge belastingen in ons "welvarende" landje. Als we alle belastingen, heffingen, accijnzen, leges, premies etc. mee tellen is iedereen zo ongeveer driekwart van zijn zuurverdiende salaris kwijt. Oftewel u werkt dik 9 maanden per jaar alleen maar voor de (r)overheid. Wist u overigens dat u over accijnzen nog eens BTW moet betalen? U betaald dus belasting over een belasting. Uiteraard krijgen we er "veel voor terug". Zoals subsidies voor een breiclubje. Of 3 miljoen meestal uitkeringstrekkende allochtonen. Of van die efficiente windmolens. Of heuse "kunst". Zelfs "aanzien" in de wereld van al die Sinterklazen eh... "ontwikkelingshelpers".
Dat het ook heel anders kan bewijst de bijgevoegde en recente weergave van de Verenigde Staten.

17-02-2014      1 reactie(s)      Lees verder...       

Laffe linksextremist weer bijna vrij

Volkert van der Graaf, de laflinkse moordenaar van Pim Fortuyn, is in het grootste geheim voor het eerst op proefverlof geweest. Inmiddels zit hij weer achter tralies.
Dat heeft staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie, VVD) maandag aan de Tweede Kamer laten weten. Meer details over het verlof zijn nog niet bekend.
Vanaf nu moet Van der Graaf maandelijks een etmaal verlof krijgen, blijkt uit de brief van Teeven. "Aan de uitspraak van de RSJ heb ik gevolg gegeven. Inmiddels heeft het eerste verlof plaatsgevonden. Omdat het hier een individuele zaak betreft, kan ik, zeker gelet ook op de aard van de zaak, verder geen enkele mededeling over het verlof doen", aldus Teeven in de korte brief.

20-01-2014      7 reactie(s)      Lees verder...       

EU: opvoedingskamp voor andersdenkenden en critici?

Dat de EU steeds meer fascistische/nazistische trekjes krijgt begint steeds vaker duidelijk te worden. Net zoals Hitler en zijn linkse consorten hebben de "verlichte" geesten van deze megalomane club een gruwelijke hekel aan critici en andersdenkenden die niet blindelings het nieuwe "Europese geloof" (n Europa, multicultureel, islamitisch, allemaal even arm etc.) omarmen. Onlangs dook een veelzeggend document op dat ook in de voormalige DDR of nazi-Duitsland opgesteld had kunnen worden. Lees en huiver.

07-01-2014      5 reactie(s)      Lees verder...       

Welkom voor onze nieuwe kenniswerkers...20-12-2013      2 reactie(s)      Lees verder...       

Miljoenen grenzeloze kerstgroeten

Onze ziekenhuizen lopen vele miljoenen euros mis door duizenden Polen, Bulgaren en Roemenen die in ons land gezellig naar de dokter of het ziekenhuis gaan, maar vervolgens "vergeten" de rekening te betalen.

20-12-2013      3 reactie(s)      Lees verder...       

Naar bovenkant pagina

NADENKERTJE
sprookjes
UW MENING GEVRAAGD
Wat is volgens u het belangrijkste grondrecht in een echte democratie?

De vrijheid van godsdienst

De vrijheid van meningsuiting

Het anti-discriminatie beginsel

Weet niet/ Geen mening

LEZENSWAARDIG!
schoofront
EU