Zelfbeschikking24-02-2014      6 reactie(s)      Lees verder...       

Inkomstenbelasting? Zo kan het ook.

Iedereen weet het maar niemand protesteert er tegen: de torenhoge belastingen in ons "welvarende" landje. Als we alle belastingen, heffingen, accijnzen, leges, premies etc. mee tellen is iedereen zo ongeveer driekwart van zijn zuurverdiende salaris kwijt. Oftewel u werkt dik 9 maanden per jaar alleen maar voor de (r)overheid. Wist u overigens dat u over accijnzen nog eens BTW moet betalen? U betaald dus belasting over een belasting. Uiteraard krijgen we er "veel voor terug". Zoals subsidies voor een breiclubje. Of 3 miljoen meestal uitkeringstrekkende allochtonen. Of van die efficiente windmolens. Of heuse "kunst". Zelfs "aanzien" in de wereld van al die Sinterklazen eh... "ontwikkelingshelpers".
Dat het ook heel anders kan bewijst de bijgevoegde en recente weergave van de Verenigde Staten.

17-02-2014      1 reactie(s)      Lees verder...       

Laffe linksextremist weer bijna vrij

Volkert van der Graaf, de laflinkse moordenaar van Pim Fortuyn, is in het grootste geheim voor het eerst op proefverlof geweest. Inmiddels zit hij weer achter tralies.
Dat heeft staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie, VVD) maandag aan de Tweede Kamer laten weten. Meer details over het verlof zijn nog niet bekend.
Vanaf nu moet Van der Graaf maandelijks een etmaal verlof krijgen, blijkt uit de brief van Teeven. "Aan de uitspraak van de RSJ heb ik gevolg gegeven. Inmiddels heeft het eerste verlof plaatsgevonden. Omdat het hier een individuele zaak betreft, kan ik, zeker gelet ook op de aard van de zaak, verder geen enkele mededeling over het verlof doen", aldus Teeven in de korte brief.

20-01-2014      7 reactie(s)      Lees verder...       

EU: opvoedingskamp voor andersdenkenden en critici?

Dat de EU steeds meer fascistische/nazistische trekjes krijgt begint steeds vaker duidelijk te worden. Net zoals Hitler en zijn linkse consorten hebben de "verlichte" geesten van deze megalomane club een gruwelijke hekel aan critici en andersdenkenden die niet blindelings het nieuwe "Europese geloof" (één Europa, multicultureel, islamitisch, allemaal even arm etc.) omarmen. Onlangs dook een veelzeggend document op dat ook in de voormalige DDR of nazi-Duitsland opgesteld had kunnen worden. Lees en huiver.

07-01-2014      5 reactie(s)      Lees verder...       

Welkom voor onze nieuwe kenniswerkers...20-12-2013      2 reactie(s)      Lees verder...       

Miljoenen grenzeloze kerstgroeten

Onze ziekenhuizen lopen vele miljoenen euro’s mis door duizenden Polen, Bulgaren en Roemenen die in ons land gezellig naar de dokter of het ziekenhuis gaan, maar vervolgens "vergeten" de rekening te betalen.

20-12-2013      3 reactie(s)      Lees verder...       

EU visie01-12-2013      1 reactie(s)      Lees verder...       

Vaarwel welvaart

De ontwikkelingen in de alom geprezen EU, u weet wel die megalomane en ondemocratische club die zo goed voor u is, gaan sluipenderwijze. Zo langzaam dat je ze als brave burger amper in de gaten hebt. Dat is ook van toepassing op onze welvaart. Ook op dat belangrijke gebied beginnen de contouren van het "nieuwe, eensgezinde Europa" langzaam maar zeker duidelijk te worden.

24-10-2013      3 reactie(s)      Lees verder...       

EU wil nog meer tuig binnenhalen

Dat die geweldige EU er bewust op uit is ons (de gewone burger) dom, monddood en kapot te maken moge algemeen bekend zijn. De volgende stap op weg naar dat doel staat alweer voor de deur. Zonder u natuurlijk te vragen of u het daarmee eens bent. Da's wel zo EUSSR-democratisch...

16-10-2013      4 reactie(s)      Lees verder...       

De EU is uiterst bezorgd...

De Europese Unie maakt zich grote zorgen! Niet over de miserabele situatie van haar burgers (U dus) maar... over de situatie in het Arabische lenteland Egypte. De islamofiele dhimmi EUSSR-buitenlandchef Catherine Ashton betreurt het verlies aan mensenlevens, de gewonden en de verwoestingen in Caïro en andere plaatsen. Confrontatie en geweld zijn niet de weg vooruit om belangrijke politieke kwesties op te lossen, benadrukte de linkse Ashton woensdag in een verklaring.

14-08-2013      3 reactie(s)      Lees verder...       

Naar bovenkant pagina

NADENKERTJE
opgeruimd
UW MENING GEVRAAGD
Wat is volgens u het belangrijkste grondrecht in een echte democratie?

De vrijheid van godsdienst

De vrijheid van meningsuiting

Het anti-discriminatie beginsel

Weet niet/ Geen mening

LEZENSWAARDIG!
misdaad
EU