22-11-2012      5 reactie(s) van lezers

Het vleesgeworden symbool van extreem multiculturalisme

Natuurlijk mag Cecilia Malmström (afbeelding) niet ontbreken in het Metro-verhaal. De Nederlandse journalist Joost Niemöller (auteur van Het Immigratietaboe) noemt haar "het vleesgeworden symbool van een extreem soort multiculturalisme." Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, David Cameron en ook JP Balkenende hebben dan wel verklaard dat de multiculturele samenleving mislukt is, maar dat belet Malmström niet om koppig te pleiten voor nieuwe massale immigratie en de Europese grenzen wijd open te gooien. "Malmström gaat volstrekt voorbij aan de negatieve effecten van immigratie op de verzorgingsstaat, aan de stijgende criminaliteit, aan het verlies aan interne samenhang van een maatschappij, aan de achteruitgang van de concurrentiepositie door het importeren van massa’s kanslozen." (De Dagelijkse Standaard.nl)

Culturele genocide

Als het met de integratie maar niet wil lukken, is dat - zo houden "Kif Kif" en de prachtige EU ons voor - de schuld van discriminatie en uitsluiting. Onze schuld dus. Zoals intussen wel duidelijk is, zet het stimuleren van die slachtoffercultus immigranten niet meteen aan om zélf de handen uit de mouwen te steken en zich (beter) te integreren. Maar omdat het aan ons ligt, heeft Malmström ook daar een oplossing voor: "We moeten proberen de mening van de mensen te veranderen." Via websites en internetfora. En als ook dat niet helpt? Een flinke hersenspoeling?

Niemöller schrijft dat Malmström - Europees commissaris nota bene - uit is op "de moedwillige vernieling van de Europese cultuur." Straffe taal, maar daar lijkt het inderdaad op. "Met satanisch plezier draait Malmström vanuit haar Brusselse zetel aan de knoppen om de demografische samenstelling van Europa dermate te veranderen dat er geen Europa meer over is. Ze bedrijft daarmee een vorm van culturele genocide en zou daarvoor door de VN bestraft moeten kunnen worden…"
Een soort Volkstribunaal lijkt ons een betere en vooral effectievere oplossing. Als de Europese burgers (de echten uiteraard) eindelijk de ogen open gaan.

5 reactie(s) van lezers           Reacties van lezers

Reageren op dit artikel is niet (meer) mogelijk.

door Erik op 27-11-2012 01:18

GODVERDOMME DE PISTOLEN-SMILEYS TERUG!


door De Zienert op 23-11-2012 17:22

@Tony,
Goede zaak. Echter, naar mijn mening zou ook de toenmalig geldende doodstraf voor dergelijke vrijheidsverkrachters weer opnieuw moeten worden ingevoerd.


door RobCostello op 23-11-2012 15:16

Dit soort mensen zijn verantwoordelijk voor de nieuwe opkomst van het Nationalisme. Het lijkt wel of ze dit bewust doen. Bewust van de EU een toekomstige Joegoslavië maken met alle gevolgen van dien.


door het verzet op 22-11-2012 21:41

moeten ze hier ook doen


door Tony op 22-11-2012 18:25

In Duitsland is men al bezig met het samenstellen van een lijst met de namen van de verantwoordelijken van het landverraad
Klik hier...


NADENKERTJE
roodgroen
UW MENING GEVRAAGD
Wat is volgens u het belangrijkste grondrecht in een echte democratie?

De vrijheid van godsdienst

De vrijheid van meningsuiting

Het anti-discriminatie beginsel

Weet niet/ Geen mening

LEZENSWAARDIG!
sadik
EU