PvdA: Hé autochtoon: "integreren"!

Af en toe vraag je je af waar een allochtoon, die toch vrijwillig naar ons land is gekomen, het lef en de ongehoorde brutaliteit vandaan haalt om sommige uitspraken te doen. Ditmaal hebben we ene Rabin Baldewsingh. Wethouder in Den Haag voor de (hoe kan het ook anders) PvdA. Meneer vindt dat de échte Nederlander zich moet aanpassen aan de cultuurvreemde en massaal aanwezige allochtoontjes. De wereld en werkelijkheid op zijn kop!

21-02-2015      11 reactie(s)      Lees verder...       

Schijnheiligheid troef in Den Haag

Tientallen jaren zijn ze er al mee bezig: het ruimhartig opvangen van "vluchtelingen" en "hoogopgeleiden". Onze z.g. volksvertegenwoordigers hadden en hebben volkomen lak aan stemmen uit het volk die het niet eens waren/zijn met de enorme toeloop naar Nederland-Luilekkerland van nietsnutten en barbaren uit de hele wereld. Zelfs de middeleeuwse en barbaarse islam wordt ons door de strot geduwd ondanks de vele gruweldaden van deze lafaarden door de eeuwen heen. Vandaag was het prijs in Parijs waar, in naam van ene allah, meer dan 10 mensen werden afgeslacht. En onze volksvertegenwoordigers? Die zijn weer eens "geschokt" en huilen dikke krokodillentranen. Hypocrisie en lafheid ten top.

07-01-2015      25 reactie(s)      Lees verder...       

"Vluchtelingen" : zandkasteel Europa

Ze komen in roedels: z.g. vluchtelingen zoals ze steevast door de media (en de bijbehorende industrie) worden genoemd want u mag de waarheid niet weten natuurlijk. In werkelijkheid vluchten échte vluchtelingen naar het dichtsbijzijnde veilige land en niet de halve wereld rond, b.v. naar het verre Nederland. De échte reden voor deze massale invasie van etnische profiteurs naar Europa zijn de royale, door ons gevulde sociale potten waaruit iedereen zomaar gratis geld kan trekken. Geld om niet, wie wil dit niet? Maar onze Europese grenzen worden toch bewaakt, zegt u? Lees dan even verder en ontdek de werkelijkheid.

25-10-2014      6 reactie(s)      Lees verder...       

Politiek: "minder, minder, minder allochtonen"

Eigenlijk gaat het al tientallen jaren zo: zodra onze "verrijkende" allochtonen bij smerige zaakjes betrokken zijn, mag u dat niet weten. Indien mogelijk géén bericht in de media of, als dat niet kan, zorgvuldig proberen de identiteit en etnische afkomst te verbergen en/of te maskeren ("...een Rotterdammer"). Helaas voor onze slappe politici en de overwegend linkse media bestaat er nu internet dat het mogelijk maakt een objectiever beeld te krijgen van de talrijke multiculturele "genoegens". Toch proberen deze schurken het telkens weer om de Nederlandse burger om de tuin te leiden. Volgens berichten ligt nu het multicultureelste TV-programma onder vuur: Opsporing Verzocht. De heren vinden dat er teveel Marokkanen en ander buitenlands tuig wordt getoond die de multiculturele droom verstoren. Een soort "minder, minder Marokkanen" dus maar dan zonder strafvervolging...

10-10-2014      6 reactie(s)      Lees verder...       

1400 blanke meisjes misbruikt dankzij linkse "politieke correctheid"

Politiek correct? Wat betekent deze term? In feite betekent het dat een burger niet de mond open mag doen zodra het over misstanden gaat waar allochtonen bij betrokken zijn. Een sprekend voorbeeld is het niet vermelden van de etniciteit van een crimineel in onze media als dit enigszins mogelijk is. In plaats van "de Marokkaanse man" staat er dan "een Rotterdammer". Ook kritiek op de nog steeds onbegrensde immigratie valt onder de, door "(s)linksmenschen" uitgevonden "politieke correctheid". Het doel van deze misleiding? De burger dom en onder de duim te houden terwijl het land langzaam maar zeker zijn ondergang tegemoet gaat. Niet alleen in Nederland overigens. Onlangs kwam een groot schandaal in Engeland aan het licht waarvan zo'n 1400 blanke meisjes het slachtoffer zijn geworden. Dankzij diezelfde, door links uitgevonden en aanbeden politieke correctheid. In onze media werd daar (zoals gewoonlijk) bijzonder weinig aandacht aan besteedt. Lees en huiver.

14-09-2014      3 reactie(s)      Lees verder...       

Wel geld naar negertjes, niet naar onze ouderen

Een euro kun je maar één keer uitgeven. Deze wijsheid is algemeen bekend behalve bij onze linkse "goedmenschen". Die storten miljoenen in bodemloze ontwikkelingshulp-putten, steunen islamitische terroristen en halen de halve wereld naar ons kleine landje. Alleen al de multiculturele "genoegens" kosten zo'n 10 miljard per jaar en de instroom van "hoogopgeleiden" en "vluchtelingen" gaat onverminderd door. En onze hulpbehoevende ouders en grootouders? Tja, deze opbouwers van Nederland hebben gewoon pech: de koek is op maar daar mogen arme negertjes enzovoort toch niet onder lijden?

08-08-2014      9 reactie(s)      Lees verder...       

Heerlijk, die diversiteit!

Af en toe krijgen wij emails van onze bezoekers. Sommigen daarvan (uit de bekende hoek uiteraard) zijn geschreven in steenkool-Nederlands en bevatten scheldpartijen of zelfs regelrechte bedreigingen. Anderen doen het af met opmerkingen dat het op deze site gepubliceerde helemaal niet waar is. Zonder het tegendeel aan te tonen uiteraard. Soms ontvangen we mails met schrijnende verhalen over de "geweldige" multiculturele samenleving. Een daarvan plaatsen we vandaag. Ter leerinck ende vermaeck voor die kiezers die de afgelopen 50 jaar deze sociale ramp mogelijk hebben gemaakt.

29-04-2014      14 reactie(s)      Lees verder...       

Marokkanen: lachen, gieren en brullen

Het is weer lachen, gieren en brullen geblazen met onze "minder, minder"-Marokkanen. Na de zoveelste laffe overval ("Tja, je moet toch wat als je geen werk hebt") die een béétje slecht afliep voor de mocro's maar goed voor Nederland, proberen hun soortgenoten op alle mogelijke manieren de schuld af te schuiven zoals gewoonlijk. Een soort van "jij zijn groot en ik zijn klein en sielig".

01-04-2014      13 reactie(s)      Lees verder...       

Och gut, wat sielig...!

T'is toch wat met die cultuurverrijkende Marokkaantjes in ons kleine landje. Al tientallen jaren doen ze hun stinkende best om te integreren en een positieve bijdrage te leveren aan de welvaart van onze maatschappij. Opeens komt er zo'n smerige nationaal-socialist (meestal eufemistisch "nazi" genoemd), die blijkbaar niet in staat is de vele zegeningen van deze bevolkingsgroep onder ogen te zien. Aangezien Marokkanen een heus ras vormen is er zonder meer sprake van racisme en zelfs discriminatie! Alom verslagenheid bij dit ras dus en ook bij de kleine Amin.

23-03-2014      5 reactie(s)      Lees verder...       

Sprinkhanenzwerm op weg naar Europa

De woestijnsprinkhaan (Schistocerca gregaria) is een linke parasiet die in Afrika regelmatig andermans bezittingen opvreet. En dan niet in zijn eentje. Zoals bijna alle laffe parasieten strijkt dit beestje in zwermen neer, vreet de akkers kaal en verdwijnt weer bliksemsnel naar een andere prooi. Ook de Spaanse enclave Melilla wordt regelmatig met dit soort schepsels geconfronteerd die blijkbaar genoeg hebben van het Afrikaanse menu en nu wel eens van de culinaire Europese keuken willen proeven. Pro Deo uiteraard.

28-02-2014      4 reactie(s)      Lees verder...       

Naar bovenkant pagina

NADENKERTJE
sperma
UW MENING GEVRAAGD
De z.g. multiculturele samenleving brengt onze landen veel voordeel

Klopt! Leve de diversiteit

Volksverlakkerij! Wat een leugen!

Weet niet/ Geen mening

LEZENSWAARDIG!
staringboek
MULTIKULTURELE VERRIJKERS