30-10-2012      4 reactie(s) van lezers

Verrijkende miljoenen in Den Haag

Een heus "actieplan" van de gemeente Den Haag, politie en maatschappelijke geitenwollen organisaties moet de Haagse Schilderswijk leefbaarder maken. Het plan moet vroegtijdig schoolverzuim, overlast door jongeren en criminele jeugdbendes tegengaan. Dat heeft de gemeente dinsdag laten weten. Voor de uitvoering van het plan is 11 miljoen euro beschikbaar.

De achterstandswijk kansenwijk telt veel werklozen en "risicogezinnen" en er is veel criminaliteit. Bovendien spreken te weinig wijkbewoners Nederlands, aldus onze daadkrachtige PvdA-wethouder Marnix Norder (stadsontwikkeling en integratie). "De Schilderswijk is een echte wereldwijk. Er wonen mensen uit alle windrichtingen van de wereld. Maar er zijn ook problemen. Daardoor kan de wijk zich niet ontwikkelen. Dat is voor mij onacceptabel", aldus Norder. En nu komt het: "Ik geloof er in dat we met een gezamenlijke en gerichte aanpak samen met bewoners en met professionals de wijk vooruit kunnen helpen."
Het plan van aanpak dient ook om nieuwe (autochtone?) bewoners naar de wijk te krijgen: jongeren, studenten en startende ondernemers. In parken komt gratis draadloos internet (wifi) en de politie voert een gratis keurmerk in om de wijk leefbaarder te maken voor de bewoners die al jarenlang gratis wonen en leven....

Zie ook: Telegraaf

4 reactie(s) van lezers           Reacties van lezers

Reageren op dit artikel is niet (meer) mogelijk.

door De Zienert op 01-11-2012 16:36

De tijd is rijp voor een revolutie ! Ik en velen met mij, worden zo ver leeggezogen en uiteindelijk, zonder pardon, met hele gezinnen tegelijk, op straat gegooit. TENZIJ je zo'n asieligert bent natuurlijk... dan is er geld genoeg, opvang genoeg, etc.


door T.van Es op 31-10-2012 12:43

Speciaal voor lezers die 65jr. of ouder zijn, AOW ontvangen dan wel op het punt staan dat pensioen(waar ze na 40 jaar werken of meer RECHT op hebben!) te ontvangen:
Klik hier...
Jurisprudentie te vinden op 05:59 .
Zegt het voort!
Typerend: ouderenbonden en nota bene 50PLUS in 2e Kamer blijven ZWIJGEN.


door Gerechtigheid op 31-10-2012 11:49

Dat jullie nog geloven in Nederland voor de Nederlanders is toch een prestatie te noemen.
De politiek is allang niet meer bezig met "ons" volk.
Wij, de autochtonen moeten onze bek houden terwijl miljarden over de balk gesmeten word voor het redden van misdaige landen die door lid te zijn van een corrupte EU vele miljarden opstrijken en ook weer over de balk smijte n.
Nederlanders die uitgezogen worden door overheid banken en wat al niet meer.
Vele autochtonen die ziek zijn van alle ellende die veroorzaakt zijn door vele linkse hufters en opvreters die aan de top van vele instellingen maar even beslissen over leven en dood. Nou dood gaat de autochtoon dat is zeker en ten koste van de allochtoon.
Ik zou haast oproepen om Nederland over te laten aan de linkse opvreters en als autochtoon te verhuizen naar een andere bestemming. Slechter kan het in iedere geval niet meer worden.


door Tony op 30-10-2012 19:08

11 Miljoen euro belastinggeld?
En dat in een tijd waarin de kleine man moet inleveren en bezuinigen??
Schop dat werkschuwe, asociale en criminele tuig terug naar waar het vandaan komt.
En knap pas dan de wijk op.
Schande!
Onze ouders, die na de tweede wereldoorlog zich uit de naad gewerkt hebben om het land weer op te bouwen, liggen nu in de verzorgingstehuizen apatisch van de kalmeringstabletten met hun volle pamper te wachten tot ze aan de beurt zijn om verzorgd te worden.`
En op die zorg gaat nog meer gekort worden; maar voor zo'n achterbuurt als de Schilderswijk in Den Haag hebben ze wl geld?
Moet niet gekker worden.


NADENKERTJE
social
UW MENING GEVRAAGD
De z.g. multiculturele samenleving brengt onze landen veel voordeel

Klopt! Leve de diversiteit

Volksverlakkerij! Wat een leugen!

Weet niet/ Geen mening

LEZENSWAARDIG!
schoofront
MULTIKULTURELE VERRIJKERS