Zo, weet u dat ook alweer...

U wist al dat de laffe, islamitische terreur helemaal niks met de islam te maken heeft. Teminste, dat horen en lezen we dagelijks in de media waar deze "boodschap" er dagelijks bij u ingestampt wordt. Maar wie of wat steekt er dan achter die, ook bijna dagelijkse, gruweldaden en laffe terreurdaden in de naam van een zekere allah/mohammed? In de "Lees verder" het opzienbarende antwoord...

17-02-2015      9 reactie(s)      Lees verder...       

Smerig links wil moslim-vrije wijk mega moskeet door strot duwen

Het stadsbestuur van Gouda stelt het besluit over de allergrootste moskeet van Nederland een half jaar uit. Het stadhuis zegt "langer de tijd nodig te hebben". Het islamitisch haatcomplex zou gehuisvest moeten worden in de voormalige Prins Willem-Alexander Kazerne. Het complex, inclusief metersdiepe atoombunker, moet onderdak bieden aan maximaal 4500 gelovigen/jihadisten.

26-11-2014      8 reactie(s)      Lees verder...       

Ach, wat zijn ze toch zielig...

Als je in mietjesland Nederland zielig doet zijn er altijd figuren en media die er hongerig opspringen. Vooral zielige allochtonen doen het goed. Het "mensenrechten" geschreeuw is dan niet van de lucht. Dit keer een bericht van een laffe moslimcrimineel die voor zijn allah graag wilde moorden en er alles aan doet om zijn islamitische heilstaat te verwezenlijken.

13-11-2014      4 reactie(s)      Lees verder...       

En, wat krijgt hij?

Jihadganger Maher H. (20) moet 3 jaar de cel in als het aan het Openbaar Ministerie ligt. Tegen zijn vrouw Shukri F. is 4 jaar geŽist voor ronselpraktijken. De aanklagers eisten deze straffen dinsdag tegen hen voor de rechtbank in Den Haag.

04-11-2014      26 reactie(s)      Lees verder...       

Harry houdt van zijn schaapjes

Harry van Bommel. Wie kent hem niet. Harry van de SP, grote vriend van de Zwarte Weduwe, Gretta Duysenberg en de antisemiet Dries van Agt. Harry heeft het niet zo op echte Nederlanders en ook Joden. Harry houdt meer van moslims. En blijkbaar ook van de talloze gezellige clubjes die her en der op de wereld voor veel plezier zorgen voor niet- en andersgelovigen. Hij en zijn SP nemen het vandaag op voor die arme IS-strijders in het Midden-Oosten en vindt het dus maar niks dat het beschaafde Westen hun dagelijkse shows verstoort met heuse bommen. DŪe Harry en dŪe SP dus.

27-09-2014      15 reactie(s)      Lees verder...       

Een jood of moslim als buurman?

Vooral voor die mensen die vanuit hun gevoel iets menen te moeten zeggen of schrijven over Gaza en Hamas, is het dienstig kennis te nemen van een tweetal principiŽle verschillen tussen jodendom en islam.

19-08-2014      18 reactie(s)      Lees verder...       

SP steunt openlijk Hamas-terroristen

Dat onze linkse "goedmenschen" het niet zo hebben op Joden heeft meneer de nationaal-socialist Hitler in de vorige eeuw al aangetoont. Zelfs na de massamoord blijven ze halsstarrig vasthouden aan hun anti-semitisme en steunen fanatiek hun nieuwe knuffels: de moslims. Nu zelfs openlijk, zoals de fracties van de SP in de Tweede en Eerste Kamer die willen dat PvdA-minister Fransje Timmermans (Buitenlandse Zaken) zo snel mogelijk de IsraŽlische ambassadeur laat ontbieden wiens volk al meer dan 50 jaar strijdt tegen de moordenaars van Hamas.

02-08-2014      17 reactie(s)      Lees verder...       

Allah's lievelingen

Ze worden steeds ijveriger in het spreiden van hun "Religie van de Vrede". Overal in de wereld zijn hun missionarissen "op karwei". Ook het beschaafde Westen (waaronder Nederland en BelgiŽ) maken steeds vaker kennis met hun ongekende tolerantie en vreedzaamheid, daarbij stevig geholpen door naÔeve figuren uit (linkse) politiek en kerk. Gelukkig beperkt hun methode zich nog tot barbaars schreeuwen of intimideren maar (bij voldoende "kerkleden") dat kan vrij snel veranderen. De "kafirs" en "ongelovigen" in bijgaande video hadden minder geluk.
WAARSCHUWING: niet geschikt voor gevoelige linkse goedmenschen en andere islamofielen.

16-06-2014      9 reactie(s)      Lees verder...       

Turkije: haat, racisme en discriminatie

In het Turkije van de islamist Erdogan startte een nieuwe haatcampagne tegen Christenen. Als een vuurtje verspreidde het zich over Twitter, Facebook en op Turkse fora. Het onderwerp van de opwinding is een aanplakbord in de Turkse stad Kocaeli. Op het hierbij getoonde aanplakbord staat in het Turks de volgende vraag: "Heb je ooit een Christen gezien, die het offerfeest viert?". Daaronder het antwoord van de Kerstman: "Wij hebben wťl gezien dat moslims Kerstmis vieren...".

21-12-2013      9 reactie(s)      Lees verder...       

EU laat zich weer een oor aannaaien door moslims

Weer goed bezig, die geweldige EU. Weliswaar met uw centen maar dat kan de pret niet drukken want u hebt toch poen zat. En met dat geld wordt een heleboel "goeds" gedaan. Het meeste geld wordt gebruikt om een nieuw en veredeld soort Cordaid te spelen en verdwijnt linea recta naar de z.g. zwakke lidstaten die (hoe vreemd) meestal in het Oosten van Europa liggen. Maar ook buiten Europa schijnen een hoop "zielige" landjes en zo te bestaan die best wat van uw belastingcenten kunnen gebruiken. Zoals de z.g. Palestijnen bijvoorbeeld.

11-12-2013      7 reactie(s)      Lees verder...       

Naar bovenkant pagina

NADENKERTJE
useful
UW MENING GEVRAAGD
Een islamitisch land als Turkije mag nooit lid van de EU worden

Mee eens

Niet mee eens

Weet niet/Heb geen mening

LEZENSWAARDIG!
vierde_wereldoorlog
CARTOONS