21-10-2012      6 reactie(s) van lezers

Eurabische nachtmerrie in Rotterdam

In onze tijd zijn we getuige van de zelf-uitroeiing van de Europese beschaving, die de bakermat vormde van het huidige moderne tijdperk. In zijn nieuwe bestseller Civilization schrijft de hoog in aanzien staande Harvard historicus Niall Ferguson: 'Als de moslimbevolking in Groot BrittanniŽ jaarlijks met 6,7% blijft doorgroeien (zoals tussen 2004 en 2008 het geval was), dan stijgt hun aandeel van krap 4% in 2008 naar 8% in 2020, 15% in 2030, 28% in 2040 en voorbij de 50% in 2050.'

Ferguson is niet de enige die de term 'EurabiŽ' gebruikt voor het islamiserende en vergrijzende Europese continent. Historicus Bat Ye'or bestudeert al haar hele carriŤre het fenomeen en professor Bernard Lewis verklaarde tegenover de Duitse krant Die Welt dat 'Europa op zijn laatst aan het einde van deze 21e eeuw een moslim meerderheid heeft.' Volgens het toonaangevende Amerikaanse Pew Forum stijgt het aantal moslims wereldwijd eveneens fors, namelijk met 35% in de komende 20 jaar, twee keer zo snel als het aantal niet-moslims....

Beangstigende cijfers
De meest beangstigende cijfers komen uit Europa. In landen zoals Groot BrittanniŽ, Frankrijk, ItaliŽ en Duitsland zal de komende 20 jaar het aantal moslims in absolute aantallen enorm stijgen. In Zweden en ItaliŽ zal het aantal islamieten zich zelfs meer dan verdubbelen. Kardinaal Angelo Bagnasco, president van de Italiaanse Episcopale Conferentie, waarschuwde dat ItaliŽ 'langzaam demografische zelfmoord' pleegt. 'Dit zijn de laatste dagen van Europa,' waarschuwde historicus Walter Laqueur. Een laag Europees geboortecijfer, gecombineerd met massale moslim immigratie en een vastbesloten islamistische minderheid veranderen de geboorteplek van de Westerse beschaving in een graf.

In heel Europa krijgt de autochtone bevolking steeds minder kinderen. Voor een stabiele bevolking is een geboortecijfer van 2,1 kinderen per vrouw noodzakelijk. In de Verenigde Staten is dat ruwweg nog het geval en in IsraŽl ligt dit beduidend hoger op 2,6. In ItaliŽ is het geboortecijfer met slechts 1,3 kinderen per vrouw het laagst. De Canadese journalist Mark Steyn, auteur van Amerika Alleen, schreef daarom dat ItaliŽ aan het einde van deze eeuw alleen nog een geografische naam is waar de oorspronkelijke bevolking uit verdwenen zal zijn.

Nederlandse steden vol met Mohammeds
In de vier grootste steden van Nederland -Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht- is Mohammed (inclusief de variaties Mohamed en Muhammad) nu al de meest gekozen babynaam. Voor Brussel geldt hetzelfde. In Oostenrijk, waar in de 20e eeuw nog 90% van de bevolking katholiek was, zal in 2050 de islam de toonaangevende religie onder jongeren onder de 15 zijn. In Spanje bestaat de bevolking al voor 15% uit immigranten - in 1998 was dit nog slechts 3,2%. Volgens Pew zal de Franse moslimbevolking stijgen van 4,7 miljoen nu naar 6,9 miljoen in 2030. In Amsterdam, Brussel en Marseille is het aandeel moslims al 20%-25%; In Rotterdam, Den Haag, Londen, Birmingham, Keulen, Straatsburg, Kopenhagen en Stockholm tussen de 10% en 20% en in Berlijn, Hamburg en Wenen tussen de 5% en 10%.

Het probleem is dat de snelst groeiende bevolkingsgroep in Europa tevens de meest fanatiek religieuze is en het meest afkerig is van onze democratische verworvenheden. Het is dan ook niet moeilijk te bedenken hoe de confrontatie tussen de atheÔstische en apathische Europeanen en de gedreven theologische islamisten zal aflopen. De Moslim Broederschap is nu al de baas in de meeste Europese moskeeŽn. Hun belangrijkste vertegenwoordigers worden door onze overheden en de media met alle egards binnengehaald en behandeld. Europa is dan ook ťťn van de prioriteiten van de Moslim Broederschap. Zij noemen ons continent 'dar al shaadi', het zendingsland. Yusuf al Qaradawi, de bekendste goeroe van de Broederschap, zei het klip en klaar: 'De islam zal terugkeren naar Europa, niet door het zwaard, maar door bekeringsdrang.'

Europa raakt alles kwijt aan de islam
Europa loopt daarom het enorme risico alle kostbare elementen en verworvenheden van onze beschaving kwijt te raken: menselijke waardigheid, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van religie, vrijheid van geweten, rechtvaardigheid, en de scheiding van staat en kerk - herstel: moskee. Tientallen Europese journalisten, cartoonisten en schrijvers worden regelmatig met de dood bedreigd door moslims als ze hier over durven schrijven. Uit de laatste WikiLeaks documenten blijkt dat minstens 35 Guantanamo terroristen geradicaliseerd werden in moskeeŽn in Londen, alvorens ze erop uit werden gestuurd om het Westen te bevechten.

In datzelfde Groot BrittanniŽ bevinden zich al 80 Sharia rechtbanken die als een vorm van legale apartheid naast de bestaande wetgeving opereren. Deze islamitische rechtbanken zijn gebaseerd op de verwerping van het principe van de onschendbaarheid van de mensenrechten. Zo formaliseren deze rechtbanken de 'talaq', de verstoting van een vrouw door haar man, en daarnaast polygamie, het recht om vrouwen (gewelddadig) te 'tuchtigen' en het recht om huwelijken met niet-moslims te verbieden.

Eurabische nachtmerrie
Nederland, met al zijn ondemocratische anti-discriminatie wetten, is nu al een gescheiden samenleving. De grootste moskeeŽn van Europa staan in ons eigen groene, weelderige en waterrijke landschap. In het Rotterdamse Zuidplein theater is een compleet balkon gereserveerd voor moslim vrouwen. Nee, dit gebeurt niet in Pakistan of Saudi ArabiŽ, maar in een stad van waar de Amerikaanse 'founding fathers' de oceaan overstaken naar het nieuwe continent. The Economist -bepaald geen anti-islamitisch magazine- noemde Rotterdam niet voor niets een 'Eurabische nachtmerrie'.

Deze nachtmerrie is niet alleen een bedreiging voor de autochtone Nederlanders, maar ook voor de joden. Volgens het Joodse Agentschap bereikte het groeiende antisemitisme in West Europa het afgelopen jaar een triest naoorlogs hoogtepunt. De verwachting is dat het in de toekomst alleen maar erger zal worden. In de moslim winkels in hartje Londen zijn antisemitische, haatzaaiende en propagandistische boeken zoals 'Mein Kampf' en de 'Protocollen van de Oudsten van Zion' prominente bestsellers.

Denk bijvoorbeeld aan Ilan Halimi, een jonge joodse man uit Parijs, die werd gekidnapt en gemarteld zonder dat er iemand uit de omringende appartementen tussenbeide kwam. Andere inwoners hoorden Halimi's geschreeuw, maar deden helemaal niets.

In Zweden, een land dat door de Britse krant The Guardian werd omschreven als 'het grootste succes dat de wereld ooit gekend heeft', verlaten joden in drommen grote steden zoals MalmŲ omdat het er vanwege het toenemende antisemitisme door met name moslims niet meer veilig is. De Nederlandse liberaal Frits Bolkestein veroorzaakte even een mediarelletje door te stellen dat joden in Nederland 'geen toekomst hebben en maar naar de VS of IsraŽl moeten emigreren.' Het beroemde Nederland van Spinoza, ooit de schuilplaats voor de Spaanse en Portugese joden die de Roomse inquisitie ontvluchtten, is razendsnel een koninkrijk van angst voor, intimidatie door en onderwerping aan de islam aan het worden. De Joden vluchten eveneens weg uit Antwerpen, ooit trots 'het Jeruzalem van het Noorden' genoemd.

Nieuwe Holocaust
Antisemitisme is een uitbarsting van pure barbaarsheid en is in iedere zichzelf respecterende samenleving een barometer voor tolerantie en beschaving. Als de joden eenmaal zijn verdwenen uit onder andere Amsterdam en Antwerpen zal niets meer hetzelfde zijn in Europa. We moeten daarom niet vreemd opkijken als op een dag - die eerder vroeger dan later zal komen - het aan de islam onderworpen Europa de joodse afstammelingen van de Holocaust zal proberen te verdrijven uit hun thuisland IsraŽl. Deze tweede Shoah, deze nieuwe Holocaust, zal onder het mom van 'vrede en gerechtigheid voor Palestina' worden uitgevoerd. Dan zal de ultieme barbaarsheid zijn volheid hebben bereikt en zal de aloude Europese beschaving met al zijn verworvenheden definitief ten onder zijn gegaan...

Zie ook: Magyar-Holland

6 reactie(s) van lezers           Reacties van lezers

Reageren op dit artikel is niet (meer) mogelijk.

door De Zienert op 26-10-2012 11:28

De enige manier dat dit een halt toe geroepen gaat worden, is als wij Hollanders de wapenen tegen deze kwaadaardige infectie opnemen en dat is, met de huidige laffe en egoÔstische inborst van de gemiddelde luie autochtoon, iets wat ik niet zie gebeuren...
Daar gaan we de oorlog niet mee winnen.


door dodo op 25-10-2012 21:29

Jammer dat het alleen over joden gaat.Voor Nederlanders is het anders ook geen pretje.


door Ruudbeijer op 24-10-2012 13:10

De gemiddelde Nederlander omarmt in mijn ogen de[ Weg met ons ]mentaliteit.
Als je tegengas geeft wordt je weggezet als rechts alla PVV.De enige partij die daarom mijn steun krijgt is de PVV.Alleen wij Nederlanders kunnen het veranderen c.q een halt toeroepen.


door Keyboardwarrior op 24-10-2012 12:35

Well... Misschien is dit het scenario dat al door de profeet DaniŽl en door de apostel Johannes in het boek Openbaringen in de Bijbel werd voorspeld? Frappant is idd de apathie en de lethargie waarmee de Europeaan het zich allemaal maar laat welgevallen. U herinnert zich nog dat verhaal van het "koude kikker-syndroom"?


door klaas op 24-10-2012 01:26

en nog steeds niemand of wie dan ook doet
er wat aan,men laat het gewoon gebeuren.


door bertus op 21-10-2012 19:35

het gruwelijke van dit goed geschreven stuk is,dat dit waarheid gaat worden.


NADENKERTJE
roepen
UW MENING GEVRAAGD
Een islamitisch land als Turkije mag nooit lid van de EU worden

Mee eens

Niet mee eens

Weet niet/Heb geen mening

LEZENSWAARDIG!
sarrazin
CARTOONS