15-11-2012      5 reactie(s) van lezers

Hoe dom naÔef kun je zijn...

De keuze is natuurlijk aan de ouders, maar het college van burgemeester en wethouders van Rotterdam wil toch graag met de ouders van de kinderen uit de indoctrinerende "moskeeinternaten" in gesprek. Het leergierige college wil vooral weten waarom deze ouders de kinderen naar een internaat sturen...

Dat schrijft het college in een brief aan de gemeenteraad naar aanleiding van berichtgeving afgelopen zaterdag in NRC Handelsblad over die z.g. internaten waar de koran er met een grote paplepel wordt ingegoten. In het artikel werd gesteld dat de panden waarin zo'n 3000(!) kinderen verblijven, niet altijd brandveilig zijn. Ook ontbreken er kwaliteitseisen en hoeven begeleiders geen verklaring van goed gedrag te hebben. Over het hoofdprobleem van die islamitische "scholen" (indoctrinatie en haat kweken) wordt uiteraard geen woord gerept.

In reactie op het artikel heeft de gemeente "uitgezocht" wat er bij de moskeeinternaten niet zou kloppen. Dat onderzoek toont aan dat alle panden brandveilig zijn. Er zijn wel eerder gebreken geconstateerd maar die zijn na overleg verholpen. En vooral: ook pedagogisch zijn er geen onvolkomenheden. "Signalen van zorg ten aanzien van het pedagogisch klimaat zijn voor zover ons bekend altijd opgepakt", schrijft het brave college.

Omdat de internaten particulier (echt geen subsidie?) initiatief zijn, kan er wettelijk gezien geen controle op de pedagogische kwaliteit worden geŽist. Het college vindt echter dat als kinderen langdurig niet thuis verblijven er in het internaat toch een bepaalde vorm van toezicht zou moeten zijn. Zo moet het pedagogisch klimaat worden gewaarborgd, meent het college.

In overleg met de ouders en de instellingen willen b en w kijken hoe die kwaliteit het beste kan worden gewaarborgd. Ook de instellingen zelf (taqyya?) willen dat. En de meest verwonderlijke uitspraak: "Uiteindelijk is het aan de rijksoverheid om dit formeel te organiseren in wet- en regelgeving", schrijft het college.

Zie ook: Telegraaf

5 reactie(s) van lezers           Reacties van lezers

Reageren op dit artikel is niet (meer) mogelijk.

door joy op 19-11-2012 17:08

Correctie. laten ze ons, het vol,.....vol moet volk zijn.
Nie-moslims miet niet-moslims zijn.


door joy op 19-11-2012 17:05

De Noor.
Het is heel erg slecht gesteld met onze politici. Ze moedigen de salafisten/fundamentalisten aan om hun jihad tegen Nederland voor te zetten. Lees: Klik hier...
Hieruit blijkt dat ze Nederland geislamiseerd willen hebben. Terwijl zij miljoenen van het volk roven om Nederland te kunnen ontvluchten wanneer de pleuris uit breekt,laten ze ons, het vol, in de door hun veroorzaakte shit achter.
Ze weten dat die kinderen volgestopt worden met haat voor nie-moslims en het Westen.
Staat niet in de wet dat haatzaaien verboden is?!


door T.van Es op 19-11-2012 14:19

We moeten eens af van het sprookje dat moskeeŽn iets met de islam te maken zouden hebben, en niet alleen omdat deze broedplaatsen van haat en terrorisme worden gebruikt als wapenopslagplaatsen zoals in Gaza het geval is.
Klik hier...
Meer in deze pdf:
Klik hier...


door Noor op 17-11-2012 12:38

Inderdaad, hoe dom kan men zijn? En daarom vraag ik me al jaren af of dit soort zaken gestuurd wordt door domme naÔviteit of door angst.


door Tony op 16-11-2012 13:26

Die 3000 kinderen verblijven toch wŤl legaal in Nederland?
Dan zijn ze leerplichtig, en aan leerplichtigheid hangt vanaf overheidszijde ook een verantwoordelijkheid.
Dat hier niet op wordt toegezien bijkt uit het feit dat pedofielen werkzaam kunnen zijn in een kinderdagverblijf en mensen met een persoonlijkheidsstoornis een wapenvergunning kunnen krijgen.
Maar als iemand Duitse medailles uit de tweede wereldoorlog op een rommelmarkt wil verkopen aan verzamelaars, dan wordt ie gearresteerd.....
Klik hier...


NADENKERTJE
vrede
UW MENING GEVRAAGD
Een islamitisch land als Turkije mag nooit lid van de EU worden

Mee eens

Niet mee eens

Weet niet/Heb geen mening

LEZENSWAARDIG!
volenveel
CARTOONS