Wie de jeugd heeft...

Je zag en ziet ze in allerlei socialistische staten: jeugdverenigingen. In Duitsland was het de Hitlerjugend. In de z.g. Deutsche Demokratische Republik (DDR) werd de Freie Deutsche Jugend FDJ praktisch verplicht voor de jeugd. En dat alles met slechts één doel: niet aflatende indoctrinatie zodat er brave en (vooral) volgzame burgers ontstonden die het gedachtengoed van de (enige) partij volledig onderschreven. De meeste socialistische heilstaten zijn inmiddels een roemloze dood gestorven. Maar de indoctrinatie van de jeugd door linkse schurken gaat gewoon verder. Alleen op een andere, slinksere wijze die ook nog eens met belastinggeld wordt gefinancierd.

14-06-2014      4 reactie(s)      Lees verder...       

Milieu-idioten vangen bot

Een heel enkele keer komen de subsidievreters van de talrijke linkse milieu-idiotenclubjes met positief nieuws. Dit keer uit Warschau waar de zoveelste "conferentie" plaats vindt om (ja hoor, écht waar) "het klimaat te redden".

21-11-2013      5 reactie(s)      Lees verder...       

De ramp van Ceesje

Ondanks de ontdekking van gepleegde fraude door zelfbenoemde "klimaatdeskundigen" van het IPCC dendert de miljarden verslindende klimaat-trein onverminderd voort. Met de regelmaat van de klok verschijnen nog steeds alarmerende berichten over een door de nietige mens (CO2!) veroorzaakte verandering van het aardse klimaat. In 2008 werd zelfs een heus Deltaplan voor Nederland opgesteld want door een sterke stijging van de zeespiegel zouden we gaan verzuipen. Hoe staat het er nu voor anno 2012 en weer ettelijke miljoenen armer?

22-08-2012      3 reactie(s)      Lees verder...       

Groene honger

De prijs van voeding is als een raket omhoog geschoten. Mede door de duurzaamheidsgekte. De afgelopen weken zijn de prijzen van maïs, soja en graan met soms meer dan 50 procent gestegen. Juist toen het water hier met bakken uit de lucht kwam, verdorden in het Amerikaanse Midden-Westen allerlei gewassen. Die worden weliswaar lang niet altijd door mensen gegeten, maar hebben ook indirect invloed op onze voedselprijzen.

15-08-2012            Lees verder...       

Krakende hockeystick

In de media meestal verzwegen: een internationale groep onderzoekers heeft het klimaat in Europa gedurende de afgelopen tweeduizend jaar geanalyseerd en komt tot de conclusie dat het in onze contreien wel vaker net zo warm is geweest als tegenwoordig. In het bijzonder in de Middeleeuwen en de Romeinse tijd was het in Europa behoorlijk warm. De Duitse, Finse, Schotse en Zwitserse onderzoekers - onder leiding van de gerenommeerde Zwitser Jan Esper van de Johannes Gutenberg Universitat in het Duitse Mainz - hebben jaarringen geanalyseerd van pijnbomen uit Fins Lapland. Die bomen vallen geregeld in meertjes en kunnen zo duizenden jaren geconserveerd blijven.

07-08-2012      1 reactie(s)      Lees verder...       

Fijnstof in ruil voor subsidie

Elk jaar ontvluchten 'zeker tientallen en mogelijk honderden' longpatiënten de Randstad en de stedelijke gebieden in Brabant vanwege de luchtkwaliteit. Dat meldde het Astma Fonds onlangs. Het nieuws komt op een verontrustende berg berichten over de vervuiling met zogeheten fijnstof. Oktober afgelopen jaar meldde de stichting Natuur & Milieu bijvoorbeeld dat Nederland het meest vervuilde land van Europa is. Zou het? Nee.

25-07-2012      1 reactie(s)      Lees verder...       

Ach...we hebben er weer een

Dat al die linksig-groene milieuzeloten het niet zo nauw nemen met feiten en waarheden is bekend. De subsidiestromen moeten immers in stand worden gehouden. Denk bijvoorbeeld aan de leugen van aardopwarming door menselijk veroorzaakt CO2. Velen van die utopische "wereldverbeteraars" zijn hem al voorgegaan. Nu ligt de nieuwe Führer van de PvdA onder vuur.

04-07-2012      5 reactie(s)      Lees verder...       

Agressie tóch genetisch bepaald

Hij stond op de voorpagina van The New York Times. Het was echt wereldnieuws in 1993. De Nijmeegse klinisch geneticus Han Brunner had samen met collega's een artikel in het gerenommeerde blad Science gepubliceerd waarin de ontdekking van een gen voor agressie werd beschreven. Dat gen was ontdekt bij een familie die zichzelf bij de afdeling Antropogenetica van het Radboud-ziekenhuis in Nijmegen had gemeld. Het ging om een geestelijk mankement waarvan vijf mannen in de familie last hadden. Het betrof mannen met een laag IQ en impulsieve uitbarstingen van agressie en geweld.

15-06-2012      3 reactie(s)      Lees verder...       

De hype die Fukushima heet

Een jaar geleden keek de wereld naar Japan en hield zijn hart vast. Niet vanwege de aardbeving, tsunami en duizenden doden, maar vooral vanwege de mogelijkheid dat er zich in de reactoren van Fukushima een ramp van enorm kaliber zou voordoen. Die angst was begrijpelijk. Een kerncentrale die op hol slaat, is levensgevaarlijk. Daar kunnen zoals in 1986 bij Tsjernobyl bleek, tientallen doden vallen en ook kan een gebied van tientallen kilometers tientallen jaren onbewoonbaar blijven.

06-04-2012      2 reactie(s)      Lees verder...       

'Groene' bommen

Steden strooien met gratis parkeerplaatsen en oplaadpalen. Het Rijk lokt met 0 procent fiscale bijtelling en wegenbelasting. Alles zodat de burger stroom tankt in plaats van benzine of diesel. Maar wordt er wel genoeg nagedacht over de gevolgen van deze groene gekte, is de vraag die zich opdringt na lezing van het rapport dat AON, de Amerikaanse bemiddelaar in verzekeringen, heeft opgesteld over de veiligheidsrisico's van de elektrische auto.
Er zijn nu bijna zevenhonderd elektrische auto's in Nederland: de Nissan Leaf, Tesla Roadster en nog enkele types.

09-02-2012      2 reactie(s)      Lees verder...       

Naar bovenkant pagina

NADENKERTJE
weldenkend
UW MENING GEVRAAGD
Wie is volgens u de veroorzaker van een mogelijke klimaatverandering?

Het is een volkomen natuurlijk verschijnsel

Het nietige verschijnsel mens

Weet niet/Geen mening

LEZENSWAARDIG!
vissers
DUURZAAM


GLOBALE ZWENDEL